Mardi Gras

Voorwaarden

Op aanvraag wordt u, binnen 24* uur, een vrijblijvende

prijsopgave

per email toegezonden.

De ondertekende opdrachtbevestiging dient aan ons geretourneerd te worden (per email, fax of post). Zonder deze ondertekende opdrachtbevestiging worden er geen werkzaamheden door ons uitgevoerd.

Betaling dient vooraf te geschieden. Mocht de

betaling

binnen 7 dagen na de retour gezonden opdrachtbevestiging niet door ons zijn ontvangen wordt de opdracht automatisch geannuleerd, u ontvangt hiervan geen bericht.

De prijsopgave wordt vastgesteld aan de hand van het (eventueel) te maken logo en het maken van een proef-borduring, hier van wordt u per email een foto toegezonden. U wordt aangeraden een proef-borduring te laten maken aangezien materiaal en kleur kan afwijken van de voorbeelden op onze website. Het borduren van door u aangeleverd textiel/materiaal valt niet onder onze garantie en is op eigen risico. Uiteraard wordt de uiterste zorg aan uw bestelling besteed en wordt er gewerkt met uitsluitend A-klasse borduurgarens.

De prijsopgave is incl. 21% BTW en excl. verzendkosten. De verzendkosten worden berekend op basis van de kosten van PostNL. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor verlies of beschadigingen tijdens transport door PostNL. Indien gewenst kunt u dit apart laten meeverzekeren.

Wij stellen ons niet aansprakelijk voor foutief aangeleverde tekst en / of logo. U dient dit zelf altijd goed te checken. Bestellingen kunnen door ons worden geweigerd.

Wij streven ernaar bestellingen binnen 5 werkdagen af te leveren, mocht dit door omstandigheden niet mogelijk blijken wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld. Schadeclaims worden door ons niet geaccepteerd.

Grote bestellingen worden altijd in overleg met u uitgevoerd.

* op werkdagen